Cerita yang tertangguh...

Tiga tahun lepas, saya ada derafkan satu perkongsian tentang Shawal, sampai sekarang saya masih rasakan ada lagi bahagian dalam cerita itu yang tidak sempurna. Dan kerana itu sampai kini cerita itu masih ada di dalam kotak deraf..


*Tiga tahun dalam deraf
Hari ini saranan dari seseorang mengingatkan saya tentang diri saya yang suka bercerita. Saya suka menceritakan kisah saya membesar, kisah sekeliling, kisah yang saya nampak dan mengaitkan dengan apa yang berlaku. Tapi saya juga memang malas menulis. Sebab bila saya menulis, saya ingin tulisan itu sama seperti apa yang saya rasa dan ingin ceritakan, tapi mmg sukar hendak masukkan emosi dalam tulisan.

"The Road Taken" atau "jalan yang dipilih" saya bina untuk luahan diri 5 tahun lepas. Perkongsian pertama ditaip di dalam MH2616 ketika ke Sabah. Memang hasrat untuk menulis adalah untuk menceritakan kisah hidup dan jalan yang saya telah pilih.

Harap boleh terus menulis.1 comment:

  1. We allow 40% discount to all the students on every purchase of IT certification Exam dumps pdf. Customer satisfaction is the first priority of the DumpsExpert. We offer 100% money back guarantee. A+

    ReplyDelete